Sinun omaisuutesi


Sven Olof Jakobsson:

Vallankaappauksen taktiikkaa


Seppo Konttinen:

Kansallisomaisuuden ryöstö

Seppo Konttista:  ASIAA isolla AALLA

Kelaa yllä mainittua sivua alas päin. Sieltä löytyy lukemista, jonka jälkeen typerimmänkin ihmisen täytyy tajuta, että asialle TARTTIS TEHERÄ  JOTAIN!!!


Karl Steinhauser
Eu tulevaisuuden Super Neuvostoliitto:
Vapaamuurarit ja valuutat

Illuminaatti dokumentti


Näin valtio ryöstetään
"Oopiumisodan aikana käytti Länsi sotilaallista saartoa avatakseen väkipakolla markkinoita tasapainottomalle kaupalleen. Tänään voi Maailmanpankki määrätä taloudellisen saarron, joka voi olla yhtä tehokas- ja usein yhtä tappava."”Nykyisin pyrkii kansainvälinen pääoma sitomaan poliitikkojen ja myös kansalaisten käsiä ottamalla sopimuksin kontrolliinsa yhä useampia yhteiskunnan osa-alueita, mikä lopulta johtaa velkaantumiseen josta ei enää pääse irti. Pankkieliitin suunnitelmissa on siis luoda valtioille ongelma, taloudellinen romahdus. Sen jälkeen ovat valtiot täysin kansainvälisen pankkieliitin armoilla.

Alueet, joista pankkieliitti on ensisijaisesti kiinnostunut, ovat vesihuolto, sähkölaitokset ja lämpötuotanto. Myös koulut, sairaalat ja huoltotoiminta ovat listan kärkeä. Samoin puuta kasvavat maa-alueet ja kaikki infrastruktuuri.

Tämän kaiken on pankkieliitti jo toteuttanut Argentiinassa, jossa kansa ei enää omista juuri mitään. Valtaosa on kansainvälisen pääoman omistuksessa tai kontrollissa.
Lisätietoa siitä, kuinka rahamiehet päättävät Suomessa ja Euroopassa niistäkin asioista, jotka eivät heille kuulu:  promerit.net

Netti kirja
EU alueiden kehittäminen
        Nimet julki
Suomesta Bilderberg-ryhmässä mukana  olleet suomalaiset.

Sitten se atanan Valkoinen kirja, joka kertoo miten suomalaisten elämänlaadun viimesetkin eliksiirit imetään kuiviin. Ts. muuttaa pikkurahoiksi eeuun avioehdon...