Tällä sivulla vihjastaan vinkkejä hyvistä kirjoista "rikastuttavia" lukuhetkiä kaipaaville.

1. Erik Ewalds kertoo kirjassaan Ihminen onnea etsimässä onnen rakentumispalikoista, joita ovat terve minäkuva, terve suhde lähimmäiseen ja terve suhde Jumalaan. Miten löytäminen merkitsee elävää kypsymistä jne...

2. Jos olet kyllästynyt olemaan nojatuolissa istuva kuvalaatikkoa katseleva Tavallinen Tuttulan kylässä, joka on saanut unelman ja tarkoituksen olla Vasituinen, Sinun kannattaa lukea Bruce Wilkinsonin kirja Unelman Kantaja. Siinä kerrotaan kuinka unelmaa tavoitellaan ja minkälaisia vastuksia jokaisella on odotettavissa matkalla unelman täyttymykseen. Voit harkita istutko mieluummin nojatuolissa päiväkausia huokaillen helpotuksesta, kun ei mitään tapahdu, vai otatko Unelman kantajan riskin asettua alttiiksi sille, mitä unelman kantaminen vaatii....

3.. Monen kirjan sarjoja mielenkiintoiseen fantasian maalimaan tarjoaa David Eddings kirjasarjoillaan Belgarionin taru, sekä Malloreanin taru. Kirjakieli on toisinaan ehkä vähän liiankin yksityiskohtaisesti kerrottu, mutta jos ei sen anna häiritä, saa nauttia vähintäänkin yhtä hyvää tarinaa- ellei parempaakin, kun Taru Sormusten Herrasta, tai Tähtien sota sarjat.

4. Ihmisen ihmisyyden äärelle ja elämän muuttumattomia tosiasioita "tapaamaan" pääsee Tommy Hellstenin kirjoissa: Tietäjä, Tietäjän silmin ja  Tietäjän kylä, joissa herrasmies Einari jakaa kaikille tarpeellisia elämänviisauksia tekojen ja kertomusten muodossa.

5. Rankkoja lapsikohtaloita ja rakkauden tekojen parantavaa voimaa saa  itkeä ja ihastella mm. Torey Haydenin kirjoissa Nukkelapsi, Toisten Lapset, Häkkipoika, Aavetyttö ja Hiljaisuuden lapset.

6. Tunteiden tunnistamisen ja syntyjen syvien syövereihin luotsaa Salme Blomster kirjoissaan Hyvä paha viha, Suojaava lamauttava pelko, sekä Mustavalkoinen häpeä.

7. Elämänkerta parhaimmillaan, joka kelpaa malliksi ihmisenä olemisesta jokaiselle 2 tai 3 jalkaselle suomalaiselle, on Veikko Hurstin kirja Sillä minun oli nälkä

8. Tapahtumia  sekä ihmeitä ilman määrää voi lukea kirjoista Jackie Pullinger: Lohikäärmeen ajo, sekä Mel Tari: Kuin Väkevä tuulispää.

9. Salattuja vaikuttimia ja totuuksia Paljastuu paljon eri asioista Sven Olof Jakobssonin kirjoista Salainen asiakirja 1, 2, 3 ja 4.

10.  Hallituskokoonpanojen  halveksuttavasta toimintatavasta rehellisen ihmisen silmin katsottuna, kertoo  Seppo Konttinen  kirjassaan Kansallisomaisuuden ryöstö.

11. Pankkiherrojen ja valtion ylimmänjohdon synneistä saa tietoa  Seppo Konttisen kirjasta  Salainen pankkituki.

12. Rick Joyner: Petos,taistelu, voitto  &  Kutsu  &  Miekka ja Soihtu - kirjoissaan kertoo hyvän ja pahan välisestä taistelusta yksilön ja yhteisön elämässä näyissään rajan takaa. Erittäin mielenkiintoista...

13. David Wilkerson kirjassaan Näky kertoo silloisen tulevaisuuden = meidän nykyisyyden tapahtumista.

14.  George Orwell kirjassaan 1984  kuvaa maailman laajuisen vallanhimon logiikkaa, jota nyt parhaillaan eeuussakin toteutetaan.

15. Sitran Uusi teollinen Suomi paljastaa Suomen olevaisuuden sekä tulevaisuuden.
(Otteita kirjasta löytyy  selkoteksti.vuodatus.net (sotavalta))

16.Pekka lahtisen kirjat Maailman yhdentyminen, Verrko Kiristyy, Luojan Lääkkeet,  Happi O2 uusi tapa hoitaa sairauksia, Ufojen arvoitus ratkeaa ja Luojan Luvut, niistä saat tietoa tästä.