Pekka Lahtisen kirjat:

Maailman Yhdentyminen
Miksi Suomen päättäjät ovat EU:n kannalla? Miksi ja miten Suomen ja koko maailman taloutta ajetaan alas? Kuinka kasvihuoneilmiö liittyy maailman yhdentymispyrkimyksiin? totuus AIDSista ja sen synnystä - miksi tiedoitusvälineet vaikenevat? Mitä vapaamuurarien rituaaleissa tapahtuu... mitä heidän ylin johtonsa salaa tavallisilta jäseniltä? Mitkä ovat salamyhkäisen Bilderberg-ryhmän päätavoitteet?
Maailma on parhaillaan voimakkaiden muutosten kourissa: Käyttäen apunaan luomian ongelmia, uhkakuvia ja velkaa kulissien takainen valtaeliitti tekee kaikkensa ajaakseen maailmaa uteen järjestykseen, jossa yksityisyys ja itsenäisyys on historiaa. Pekka Lahtinen osoittaa tässä kirjassa kiistattomasti, että Euroopan Unioni on osa tuota salaista suunnitelmaa, se on tärkeä virstanpylväs yhden ainoan maailmanhallituksen aikaansaamiseksi.
Elämme todella hyvin erikoista aikaa. Samalla kun salaliittojen vuosisatoja vanha suunnitelma maailman yhdentymiseksi on toteutumassa, myös Raamatun profetiat käyvät kirjaimellisesti toteen. Jos haluat selityksen maailman tilaan ja myös elämän perimmäisiin kysymyksiin, lue tämä kirja. Se on erittäin paljastava.
Hinta 22,00


Verkko Kiristyy
Tutkija Pekka Lahtisen kirja Verkko kiristyy on odotettu jatko kirjalle Maailman yhdentyminen. Se hätkähdyttää paljastuksillaan:
- Kansainvälisten pankkiirien lainaehdot ovat syy valtion yritysten yksityistämiseen ja myyntiin ulkomaisiin käsiin.
- Natura2000 on rokefellerien pankkidynastian rahoittama hyökkäys yksityistä maanomistusta vastaan.
- Kasvihuoneilmiö ja otsonikato ovat suurta huijausta ilman tieteellistä pohjaa.
Vuoden 2000 tietokonevirus on tarkoituksella tehty kriisi
- Sähköinen raha korvaa pian käteisen rahan
- Maailman talousjärjestelmää odottaa romahdus.
- Vallassa oleva politiikka johtaa salaiseen päämäärään: Maailmanhallituksen perustamiseen
Kirjan sisältö ei perustu olettamuksiin vaan faktoihin. Sen välittämä sanoma on välttämätön jokaiselle suomalaiselle!
Hinta 14,00

Luojan Lääkkeet
Luojan lääkkeet eivät ole patentoitavissa eikä lääketeollisuus siksi ole niistä kiinnostunut - niistä kun on vaikea saada voittoa.
Lahtinen myöntää, että monet tässä kirjassa esitetyt asiat saattavat olla ristiriidassa yleisesti hyväksytyn ja virallisen näkökannan kanssa.
Luojan Lääkkeet keskittyy sairauksien luonnollisiin syihin ja valaisee luonnollisia parannuskeinoja. Vaikka sairauksiin on luonnollisia syitä, niiden taustalla voidaan havaita Jumalan vihollisen vaikutusta. Vihollinen toimii usein kiertotietä antaen vaikutelman, että sillä ei ole mitään tekemistä sairauden kanssa. Samoin luonnollisten parannuskeinojen taustalla on usein jotain hengellistä.  Luojan Lääkkeet -kirja tulee varmasti herättämään keskustelua sekä uskosta osattomien että uskovienkin keskuudessa.
Hinta 22,00

Happi O2    Uusi tapa hoitaa sairauksia
- Otsonilla on tuhottu AIDS-virusta, tiedoitusvälineet kuitenkin vaikenevat asiasta. Miksi otsonia ei ole otettu yleiseen lääkinnälliseen käyttöön?
- Vetyperoksidihoidoilla on saatu merkittäviä tuloksia parantumattomiksi luokitelluissa sairauksissa. Miksi tämä halpa luonnonaine on kuitenkin leimattu myrkylliseksi  happiradikaaliksi?
Happi-ekspertti Pekka Lahtinen vastaa tässä kirjassa näihin kysymyksiin. Lisäksi hän antaa uusinta tietoa erilaisista happiterapioista ja happivalmisteista sekä kehon hapensaantia lisäävistä aineista. Pekka Lahtinen on tehnyt  happihoitojen pioneerityötä tuoden vetyperoksiditerapian Suomeen 1990-luvun alussa.
Vaikka ihmisiä kehoitetaan syömään antioksidantteja hapettumista vastaan, pekka Lahtinen osoittaa, että meistä jokainen potee jonkin asteista happivajausta. Happi on hyvin tehokas ja luonnolline tapa hoitaa sairauksia ilman sivuvaikutuksia.
hinta 22,00

Ufojen arvoitus ratkeaa
Onko ihminen toella keksinyt lentävän lautasen? Miksi ihmisille ei kerrota totuutta ufoista? Kuka on salailun takana? Miten viljapeltoympyrät ovat syntyneet? Mikä yhteys on lentävillä lautasilla ja ilmaista energiaa tuottavilla laitteilla? Onko ihminen käynytkään kuussa?
Tämä hämmästyttävä kirja tuo ihmisen kekesimän salaisen ufoteknologian päivänvaloon. Lainaukset vanhoista lehtiartikkeleista osoittavat,että ihminen kehitteli ja rakensi lentäviä lautasia jo 1994-luvulla: Natseillakin oli käytössään lentäviä lautasia  toisen maailmansodan aikana.
Ufoteknologiaan liittyy myös ilmaista energiaa tuottavat laitteet. Vesikäyttöinen auto ei ole mielikuvitusta, tutkija Pekka Lahtinen on liittänyt kirjaan erään keksijän antamat rakennusohjeen ja piirrustukset.
Ufot tulevat ilmestymään lähivuosina tiedoitusvälineiden eteen. Miksi? Kuka on tuon valtavan operaation takana? Tämä kirja paljastaa uskomattoman salaliiton. Ufojen arvoitus ratkeaa.
Hinta 10,00

Luojan lukuja  
Todistavatko luonnossa ja Raamatussa ilmenevät numerot Jumalan olemassaolon? Sisältääkö Raamattu salaisen numeroihin perustuvan koodijärjestelmän, jolla Jumala on sinetöinyt Sanansa? Mitä erityistä numerot kertovat  lähitulevaisuudesta? Mikä sanoma kätkeytyy mystiseen lukuun 666?
Länsimaissa on vallalla luopumus. Jumalan Sanaan eli Raamattuun ei enää uskota. Ihminen yrittää kaikin tavoin vesittää Raamatun sanomaa, väittäen Raamatun kirjoituksia ihmisten kirjoittamiksi myytei
ksi ja legendoiksi. Raamatussa numerot ilmenevät kuitenkin yhä uudestaan ja uudestaan tavalla, joak ei voi perustua sattumaan. Näin Jumala osoittaa numeroin, että hän on raamatun takana.
Tutkija Pekka Lahtinen vie yksinkertaisella ja selkeällä tavalla lukijan uskomattomalle tutkimusmatkalle Raamatun numeerisiin ilmiöihin. Ihme toisensa jälkeen tulee esiin numeroiden muodossa. Tämä kirja on ensimmäinen  Raamatun numerologiaa käsittelevä suomenkielinen teos ja se on täten haaste maamme viisaille ja muille epäilijöille, jotka eivät usko Raamattuun. Raamatun numerologia perustuu tosiasioihin ja siksi maailma ei ole pystynyt vastaamaan numeroiden esille tuomaan haasteeseen.Uskallatko sina ottaa haasteen vastaan?
Hinta 16,00

Kaikkia näitä Pekka Lahtisen kirjoja voit tilata numerosta  045-2352599 (Hintaan lisätään postikulut)