Tiesitkö että:
EU:n komissio on vakoilujärjestelmä, joka saa tietoonsa meidän kaikkien firmojen ja yksityistenkin ihmisten pankkitiedot IBAN ja BIC-koodi systeemillä. Arvonlisäverolla ne tietävät yritysten voitot ja tappiot, jotka se tiedottaa taustallaan hääräävälle kasvottomalle ylikansalliselle saalistajalle, joka poimii sieltä haltuunsa kaiken sen mikä sen huomion herättää.

EU:n laki ylittää Suomenlain aina. Olemme siis EU:n orjia jo nyt ja osamme vain pahenee ellemme poistu tästä orjuudesta kun vielä voimme. loputtomasti sekään ei ole mahdollista.

Näin rehelliset olivat Kalevi Sorsan vaikuttimet
:
Julkisen sektorin tehostaminen on uusi tehtävä. Se on kehitettävä kilpailukykyiseksi yksityiseen sektoriin nähden. Tämä on nimenomaan sosialidemokraattien tehtävä, koska kukaan ei epäile heitä julkisen sektorin romuttamis-ja yksityistämispyrkimyksistä.”

Ydinpommin räjäyttäminen on mahdollista vain kaksi kertaa vuodessa, jolloin aurinko on samassa asennossa ja että mahdollinen hyökkäys voidaan torjua aseellisesti jo maan rajojen ulkopuolella. Kaikki tiedemiehet tietävät tämän.
 
Kasvihuoneilmiö on huijausta. Kaikkein kalleimmatkaan tietokoneet eivät pysty ennustamaan säätä kun enintään 5 vrk ja sillonkin virhe-ennustukset on yleisiä

Hiilidioksidipäästöjen vaarallisuus on silkkaa puppua. Hiilidioksidi on erittäin tärkeä ravintoaine kaikille vihreille kasveille, jotka tuottavat elintärkeää happea. 2x hiilidioksidimäärä lisää n. 30% kasvua ja satoa ja lisääntynyt  kasvien lehdistö viilentää lämpötilaa.

Jää on laajentunutta vettä. Kuinka napajäätiköiden sulaminen voi aiheuttaa vedenpinnan nousun ja onko sulaminen yleensä mahdollista, kun vuoden keskilämpötila on -37 astetta?

Otsonikato on luonnollinen ilmiö. Otsoniaukko etelänapa-alueen yläpuolella on vuosittain tapahtuva vaaraton luonnon ilmiö, jonka vuosittainen vaihtelu johtuu auringon ultraviolettisäteilyn määrästä.
Tarkemmin sanottuna, otsonia muodostuu ilmankehän hapesta vain auringon ultraviolettisäteilyn vaikutuksesta. Talvella, kun auringonvaloa ei paljon ole, otsonia ei muodostu, ja yläilmakehän otsonipitoisuus vähenee. Kesällä puolestaan, kun auringonvaloa on paljon, otsonia muodostuu runsaasti ja muodostunut otsoniaukko häviää. Näin otsonipitoisuus jatkuvasti vaihtelee johtuen vuodenajoista ja niihin liittyvästä auringon ultraviolettisäteilyn määrästä. Tämänkin eräs tiedemies totesi tutkiessaan asiaa jo 1950-luvun puolivälissä.

Väitetty auringon uv-säteilyn lisääntyminen on soopaa. Maanpintaan  osuvan auringon ultraviolettisäteilyn määrää on mitattu vuodesta 1974 lähtien ja se on jatkuvasti hieman vähentynyt.
 Freonit eli CFC:t jotka vuotavat autoista ja jääkaapeista, eivät mene ilmakehään, vaan niiden molekyylit menevät suoraan alas maahan. Freoni on lempeä, halpa,hyödyllinen ja täysin vaaraton,mauton ja myrkytön kemikaali. Se ei saastuta maata, merta tai ilmaa.
Tilalle tosin tunkee "suva" - niminen yhdiste, joka on syövyttävää saastuttavaa, syöpää aiheuttava myrkky ja ainakin 5X kalliimpi kun freonit.


Uuden maailmanjärjestyksen ajattelua leimaa 4 perusedellytystä.
1) omistajaluokan eliminoiminen.
2)kansallisten hallitusten ja kansallisen riippumattomuuden eliminoiminen.
3) perinteisen juutalais-kristillisen teismin eliminoiminen
4) maalimanhallitus, jota valvoo paremmiksi arvioitujen eliitti, tai okkulttisessa mielessä "mestarit" tai "valaistuneet".
Tätäkö me Suomessa halutaan?

Maatalouden alasajon tarkotus on saada SuomenKIN ruoka puoli suuromistajien taskuun, sitä kautta Monsanton on helppo kaapata meidän ruokatuotanto omaan taskuunsa ja syöttää meille myrkylliset paskansa ihan vaikka väkisin, - sopimuksillaan, niinkun muuallakin maailmassa, (esim. USA).

EU:n ainoa arvo on rahan arvo.

75% Suomen pankeista on ulkolaisessa omistuksessa.
Mikä tarkottaa sitä, että ne eivät maksa Suomen valtiolle veroja, vaan lihottavat kaikilla suomalaisten maksuista ja talletuksista tulevilla hyödyillä omien maidensa kassakirstuja. kannattaa siis käyttää kotimaisia pankkeja oman maan eduksi ja hyvinvoinniksi.

Suomea voi suojella/ varjella Ydinvoima & ydinjäteasioissa, pakolais-/maahanmuuttajaongelmissa sekä geeniskakkaviljelyn maahan tulossa AINOASTAAN eroamalla eeuusta. Muuten kaikki metelöinti asioiden ympärillä on turhaa, sillä asiat ON JO päätetty eeuussa ja Suomi ON JO 90-luvulla suostunut tekemään niinkun eeuu käskee. (kts. eu.n avioehto)

Venäjän vallan alla oltiin vapaampia ja itsenäisempiä kun nyt.

Kun rekisteröit autosi ensi kerran, on autossasi pakosta EU-kilvet. Jos haluat poistaa ne, saat maksaa noin 30 e.

Suomella ei ole enää Suomen rajaa - on vain EU:n raja ja kaikki tullitulot menevät EU:lle.. Ainoastaan kulut saadaan vähentää bruttotuloista. Kuinka paljon Suomen valtio menettää tuloistaan, kun emme omista edes omaa rajaa?

Pikku possujen ruuista on suurin osa geenimuunneltua rehua. Miten ravinteikasta luulet lihan olevan, kun edes possut ei saa syödäkseen terveellistä, luonnollista ja ravintorikasta ruokaa, vaan jotain muuneltua mahan täyttävää korviketta?

Jos viljelijä käyttää oman satonsa siemenviljaa, sitä ei katsota "hyvällä silmällä". Johtuukohan se siitä, että silloin viljelijä ainakin tietää mitä viljelee, eikä kukaan pääse sekoittamaan sinne geenimuunneltuja myrkkyjyviä?

EU:n lippu ohittaa Suomen lipun käytön; kun EU antaa osan omista rahoistamme takaisin avustaakseen jotain yhdistystä tai järjestöä tms, silloin ei suositella Suomen lipun käyttöä.

80% kaikista Suomea koskevista päätöksistä tehdään Brysselissä


EU:ssa istuva Meppi on täysin verrattavissa ihmiseen, joka käy istuskelemassa eduskuntatalon rappusilla ja röyhistelee rintansa rottingille, kun on päässyt "sinne asti". Yhtä vähän on niillä vaikutusvaltaa sisällä tehtäviin päätöksiin. -MEPin istuskelu vaan tulee Suomen kansalle HUOMATTAVASTI PALJON kallimmaksi.

Jos Suomi saa edustajan Euroopan lakeja säätävään komissioon, joutuu edustaja vannomaan valan, että hän rangaistuksen uhalla puolustaa kaikissa tapauksissa  eeuuta, eikä synnyinmaataan. Alemmassa ministerineuvostossa Suomi saisi 90.stä vain 3 ääntä. voidaanko me tosiaankin MUKA vaikuttaa eeuun jäsenenä?!

EU antaa 50 000 virkamiehelle oikeus-suojan, ettei niitä saa tuomituksi lain edessä. Miksi?
-Mutta ottaa sen halutessaan yhtä nopeasti pois, jos eivät tanssi EU:n pillin mukaan (kuten esim. hiljan Belgialais-Slaavilaiselta mepiltä hänen osallistuessaan islamilaisuutta vastustavaan mielenosotukseen.)

EU:ssa salattiin tai vaiettiin mediassa 6 päivää sitäkin tapahtumaa, kun parlamentissa putos katto. Mitä muuta tähdellisempää asiaa siä pimitetään?

Grönlanti liityi Eu:n sakkiin v.1973, mutta erosi siitä v.1985, kun kansa äänesti v.1982 yli 50% enemmistöllä maansa vapaaksi.  (Ja vaikuttavat voivan vallan mainiosti ollessaan ITSENÄISIÄ sanan täydessä merkityksessä.)

Ainoastaan Suomessa ja Ruotsissa on enää olemassa jokamiehen oikeus, (mikä on tärkeä osa kansanluonnettamme) ja me voidaan vapaasti liikkua metsissä ja mm. marjastaa. Kuinkakohan kauan??

Eu:n äänestykset toimii "Caesarin malliin". Jengin "pääjehu" nostaa peukkunsa pystyyn kun äänestetään: kyllä ja laskee peukkunsa kun äänestetään: ei. Jos joku muuta tekee, putoo oitis pois kultapossukerhosta.

EU:ssa on niin paljon korruptiota, että vuoden 1995 jälkeen tilintarkastajat eivät ole hyväksyneet yhtään budjettia.


Direktiivi = aliste
Sopii korville ja mielelle puhua mieluummin direktiiveistä kuin alisteista, vaikka kyse on ihan samasta asiasta.

Valonnopeus ei ole vakio, vaan se on hidastunut huomattavasti ja se vaikuttaa suoraan radioaktiiviseen iänmääritykseen. Maapallon radioaktiivinen iänmääritys ei pidä paikkaansa. Maapallon mangneettikentän heikkeneminen osoittaa maapallon iäksi vain muutama tuhat vuotta. asiaa Austraaliassa Flindersin yliopistossa tutkineiden ja laskeneiden miesten mukaan maailmankaikkeuden ikä vuonna 1958 oli vain 6083 vuotta.

Jos esim. Teksasin osavaltio jaettais tasan 625m2  tonteiksi ja joka tontilla asuis 4 henkinen perhe, jolla olisi oma talo ja perunamaa, mahtuis siihen osavaltioon kaikki maapallon  6 miljardia ihmistä ja muu osa maapallosta olis asumaton. Kenen lööperiä on siis maapallon liikakansoitus?

Ihmisen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen olis suhteelisen yksinkertaista, -jos se olis kaikkien tavoite. Maapallo vois tuottaa kasvisravintoa yllin kyllin moninkertaiselle ihmismäärälle, eikä puutetta olis mistään elämälle tärkeästä, eikä sellanen maailma kaipaisi valvontaa, eikä poliittisia tai taloudellisia vallanpitäjiä.

UFOT on ihmisten tekemiä lentäviä lautasia, joita on ollut jo 1940 luvulla Hitlerin Saksassa. Saksalaiset tiedemiehet saivat valmiiksi lentävänlautasen ennen toisen maailmansodan päättymistä. Tiedon on julkisuuteen tuonut v.1954 yksi niiden suunnittelijoista.