HULLUT EURON PUOLUSTAJAT!

Olisitte pysyneet suolakaupoissa, mausteissa ja oravannahoissa!

Tänä päivänä inflaatio on tietysti tuttu joka maassa, vaan ei joka valuutassa. Jos hinnat nousee nopeammin kun palkat, niin edessä on devalvaatio. Hallittu!
silloin kursssi vaihtuu ja vienti vetää. Ulkomaankauppa kukoistaa. Raha poikii.

Miksei annettu markan olla ja sen edelleen kellumassa? Nousut ja laskut olisivat olleet hyvin loivia. Asiat olisivat toimineet ihan eri tavalla ja paremmin. Ja taas raha poikii.

Nyt kun euro yritetään pitää väkisin kovana valuuttana, niin talous sata varmasti pysähtyy.  Kuka on niin pöljä, että ostaa vitosen tavaran kympillä? Ennenaikaa eurolla sai 0,85 dollaria, tänään euro on n.1,3 dollaria. Eli euro kallis, siis TEKOKALLIS, kauppa ei käy.

Jos markka olisi edelleen valuuttanamme, voisimme itse säädellä asioita ja käydä kohtuullisen edullista ulkomaankauppaa.

Ei koskaan saa unohtaa venäjän kauppoja. Ennen EU:ta kauppa kävi, vaan tänään Venäjä kammoaa EU:ta ja meidän tulot sieltä supistuivat 80%.

Katsotaanpas koska Brysseli uskaltaa tehdä deflaation. Silloin pitäis euron aleta ja markkinoiden tasaantua. Tämä on toki toiveajattelua. Entäs jos pantaisiin euro kellumaan ja mahdollisen alasmenotappiot pantaisiin Saksan, Ranskan ja vaikka Englannin korvattaviksi.
Me köyhät "EU-alusmaat" maksamme kokoajan näiden isojen tappioita, eikä tilastoja kukaan oikein uskalla luovuttaa. Ne on olemassa!!!

Niin, rahan arvo ei ole enää kullassa, se on ns. valuuttakorissa.Tuo kori pitäis panna vaikka ravunsyötiksi, sinne ne haaskansyöjät mönkii.

Euron tulon jälkeen inflaatio meillä teki hurjan piikin, vaan sitä peitellään. Tilastot esiin 2 vuotta ennen ja jälkeen euron tulon, siis elintarvikkeet ym. ns. hyödyke. Kansa vaatii, että silmät aukeavat!

90-luvulla olisi pitänyt ajaa paskapankit perseelleen ja samoin nyt kaikki keinottelu saasta nurin. Rahaa meni kansalta takuulla 100 miljardia euroa. Monta kertaa enemmän kun sotakorvaukset. ja nekin työläisten selkänahasta!!!
Kiitos sinä paratiisi Bryssel!!
J-P. K Vilén