Eihän kaikki voi olla valhetta, eihän?

Sinä ja minähän tiedämme miten maailma on rakentunut, eikö vain? Me käymme töissä ja maksamme veroja valtiolle jonka asioista päättävät meidän valitsemamme edustajat? Seuraamme uutisia joissa meille kerrotaan maailman asioista? Käytämme pankkien palveluita emmekä oikein täysin ymmärrä monimutkaista rahajärjestelmää, hexejä, indeksejä ja sen sellaisia? Maailmantalous notkahtelee mutta sehän on vain luonnollista että on nousu- ja laskukausia, eikö vain? Maailmassa on sotia ja äärimmäistä köyhyyttä, ja me kaikki haluaisimme korjata asiat mutta . . . ?

 Mitäpä jos asiat eivät olekaan niinkuin me luulemme niiden olevan? Mitäpä jos maailman hallintorakenne onkin jotain aivan muuta kuin meille uskotellaan? Mitäpä jos kaikki valtiolliset instituutiot, kansanvalta ja rahajärjestelmä ovatkin vain silmänlumetta, niin suuri valhe ja huijaus että sitä ei voi uskoa eikä tajuta valheeksi? Mitäpä jos Hitler paljasti koko pelin luonteen sanoessaan, että kansa nielee valheen helposti jos se on tarpeeksi suuri? Siis miten niin "tarpeeksi suuri"? Mitä se tarkoittaa?

 Me elämme suuressa valheessa.

 Niin suuressa että sen pohtiminen haastaa koko aivokapasiteettimme. Sen tajuaminen on niin musertavaa että sitä on vaikea uskoa sitä todeksi -- koska se on niin vastoin kaikkea sitä meitä meille on opetettu ja mitä olemme maailmasta oppineet syntymästä saakka. Sen tajuaminen on kuin yhtäkkiä näkisikin maailman väreissä totutun mustavalkoisen sijaan. Ja on yhtä vaikea selittää näitä värejä niille jotka edelleen näkevät kaiken mustavalkoisena.

 Nälänhätä ja sodat eivät vain satu, ne tehdään ja niitä ylläpidetään. Maailmantalous ei ole monimutkaista ja riippuvaista suhdanteista -- pankit lainaavat rahaa, ottavat siitä korkoa ja luovat ilmasta moninkertaisen määrän rahaa jokaista lainattua ja talletettua rahayksikköä vastaan. Hallitukset, ja täten kansat, eivät päätä asioista, ne ovat talutusnuorassa -- todelliset päätökset tehdään jossain muualla. Missä?

On olemassa pieni eliitti, joka on siirtänyt todellista valtaa suvussa jo vuosituhansien ajan. Tämä eliitti koostuu 13 perheestä jotka nahistelevat keskenään siitä kenellä on eniten valtaa, mutta nämä kaikki perheet työskentelevät yhdessä yhteisen päämäärän eteen: Globaalin maailmanhallituksen luomiseksi, jossa on yksi maailmanvaluutta, yksi maailmanarmeija, yksi maailmanuskonto, ja jossa kaikkien kansalaisten elämää kontrolloidaan Orwellimaisella tehokkuudella. Nämä perheet hallitsivat ennen muinoin avoimesti keisareina ja kuningattarina (ja osa edelleenkin), mutta junailevat tätä nykyä asioita kulissien takana, pitäen lakeijoitaan näkyvinä (mutta näennäisinä) hallitsijoina. Tämä eliitti koostuu ihmisistä joiden ajatusmallit ovat hyvin erilaiset kuin meillä "normaaleilla" ihmisillä -- heillä ei ole omaatuntoa, heitä ei haittaa IMF:n (International Monetary Fund) kautta tahallisesti riistää Afrikan maita tietoisesti aiheuttaen miljoonien nälkäkuoleman; heitä ei haittaa pistää pankkien luottohanoja kiinni tahallisesti aikaansaaden laskusuhdanteen ajaen länsimaista keskiluokkaa entistä ahtaammalle; heitä ei haittaa pudottaa miljoonia kiloja pommeja Irakiin tappaen satojatuhansia pieniä lapsia.

 Kuten sanottu, ei omaatuntoa.

 Eliitti työskentelee väsymättömästi ja keinoja kaihtamatta kontrolloidakseen -- se on heidän ajatusmallinsa. Tämä eliitti omistaa monimutkaisten yhtiörakenteiden kautta valtaosan mediasta pystyen täten kontrolloimaan kansalle suunnatun informaation laatua (erittäin tehokas ase). Se hallitsee sekä avoimien että salaisten seurojen (Trilateraalinen komissio, Bilderberg-seura jossa käy myös lukuisia suomalaisia, Council on Foreign Relations, Vapaamuurarit, Skull & Bones jne.) kautta hallituksia, armeijoita, koulutusta, lääketiedettä, uskontoja, ja tiedettä yleensäkin. Eliitti luo terrori-iskuja (Oklahoma, 9/11, 7/7), kylväen pelkoa ja tiukentaen kansalaisoikeuksia "kansalliseen turvallisuuteen" vedoten. Sillä on käytössään edistynein teknologia, joka on 50 vuotta edellä meidän tuntemaamme korkeateknologiaa, teknologia jolla voidaan saada aikaan maanjäristyksiä, tsunameja, säänmuokkausta, ihmisten seurantaa --
Mitä? Ette Usko tätä todeksi?

Se että ette usko osoittaa juuri miten hyvin tämä eliitti on onnistunut. On tehokkaampaa hallita salaa kuin avoimesti -- paras ja hyödyllisin orja on sellainen joka luulee olevansa vapaa. Kuullessamme eliitistä ensi kertaa mielemme vastustaa infoa raivokkaasti sillä se on niin vastoin kaikkea sitä mitä meille opetetaan demokratiasta ja maailman menosta. Niinpä.

 
Aivopesu alkaa jo syntymästä. Pieninä omaksumme automaattisesti sen mitä havainnoimme ja mitä opimme, ja jos kaikki ympärillämme on valhetta niin mekin automaattisesti omaksumme sen valheen, se on vain luonnollista. Pitää olla koko ajan valmis haastamaan maailmankatsomuksensa. Totuus on karu, ja meitä on vedätetty jo pitkään. Mutta vain koska me annamme sen tapahtua. Niin kauan kun kuljemme laput silmillä meitä on helppo johdatella taas uuteen sotaan, kansalaisoikeuksien poistamiseen, tuloerojen kasvuun, pelkoon. Pelko on eliitin tehokkain ase. Peloissaan olevaa on helppo manipuloida, huijata.

 Mutta, onneksi, tämän kaiken on tarkoitus kasvattaa meitä. Eliitti vain käyttää hyväkseen meitä kaikkia kansalaisia yhdistävää luonteenpiirrettä, uhriutta. Niin kauan kunnes suostumme uskomaan että olemme kaikki voimakkaita, henkisiä olentoja jotka itse luovat elämäänsä kaikki hyvät ja pahat kokemukset, vedämme puoleemme eliitin kaltaisia tyranneja jotka terrorisoivat meitä. Me, kollektiivisesti, uhriudellamme ja vastuuttomuudellamme, olemme luoneet eliitin kontrolloimaan meitä. Me, kollektiivisesti, ajatusmallejamme muuttamalla, pystymme vapautumaan vuosituhansien orjuudesta.

Tämä oli vain lyhyt intro värien maailmaan. Mustavalkovastaanottimiemme on aika väistyä käytöstä. Jos haluatte syvemmän ja värikkäämmän silmäyksen todellisuuteen, googlatkaa David Icke, Michael Tsarion, Zeitgeist, David Wilcock, Stewart Swerdlow, tai suomeksi Sven-Olof Jakobsson ja Olli Tammilehto.

 Omien ajatusmallien muuttamisen kautta parempaan maailmaan.
Olli Kinnunen