Kansallisaarteista
Meillä on täällä Suomenmaasssa kaikenlaisia kansallisaarteita. Tai on ainakin ollut, ellei niitä kaikkia ole jo ryöstetty. Suurimmat ja arvoikkaimmat kansallisaarteemme on kuitenkin ne ihmiset, jotka ovat henkensä uhalla puolustaneet maatamme sodissa ja ovat vielä hengissä. Seuraavaksi arvokkaimpia aarteita ovat ne ihmiset, jotka eivät ole suostuneet valtiopetoksiin ja niihin vääryyksiin jotka nää petokset on mahdollistanu tässä maassa. He, jotka ovat jaksaneet tuoda totuutta julki, valistaa välinpitämätöntä sekä omaan tuhoonsa kävelevää kansaa ymmärtämään missä mennään ja herättää heitä puuttumaan käsillä oleviin asioihin. He, jotka ovat koittaneet vetää petoksen tekijöitä vastuuseen teoistaan mädäntyneestä hallintoportaasta huolimatta, mutta joita ei ole otettu kuuleviin korviinkaan juuri sen laittoman ja kelvottoman hallintoportaan takia. Omaan uupumiseensa asti ja jotkut jopa lannistumiseena saakka ovat saaneet kantaa todella raskasta totuuden tiedon taakkaa kaikenlaisista laittomuuksista ja niiden seurauksista yksilön ja koko yhteiskunnan elämässä vuosikausia.
Jokainen joka rakastaa oikeudenmukaisuuden ja totuuden voittoa tässä maassa, sekä toimii Suomen kansan yhdisymisen hyväksi, on arvokas osa kansallisaarrettamme. Sellasten ihmisten varaan pitää Suomenmaa rakentua. Sillon täällä valtakunnassa on kaikki hyvin.


 Syvä kiitos ja kumarrus teille Jorma Jaakkola, Seppo Konttinen, Soneran kirjan kirjoittaja, Sven Jakobsson, Merja Renvall, Pekka Lahtinen, Jaakko Jukkola, Anne Ruuskanen, ja te monet monet muut, jotka olette jo jaksaneet ja jaksatte edelleenkin vaivaa nähdä totuuden ja oikeudenmukaisuuden voiton hyväksi, sekä siitä, että ootte muakin valistanu ja viisastuttanu tiadoillanne jo tapahtuneista ja siitä mihin tää kaikki eeuun helvetissä ollessa meitä johtaa.  Sekä kiitos myös niistä tiedoista, miten hyvin ja hienosti meillä asiat silloin on, kun valta Suomessa on kansan taas. Kun oikeus ja perustuslaki on palautettu suojelemaan meitä kaikelta tältä tuholta, jolle Mauno Koivisto avasi ovet, ja jota jokainen hallituskokoonpano on siitä alkaen enenevässä määrin maahamme päästänyt ja kun petoksen tekijät on laitettu vastuuseen rikoksistaan.  
Teitä kaikkia rakkaita kansallisaarteitamme Jumalan väkevän käden alle siunaten.
Reija Kuparinen