Osmo Pöysti: HUIVI JA RANSKAN VALLANKUMOUS

Kuru, Finland

Copyright ©: Osmo Pöysti

2004

Päivitetty: 2004-07-07

 

Kun gootit syöksyivät idästä Eurooppaan, he tulivat kreikkalaisen kristinuskon ja kirkon piiriin. Useimmat goottilaiset heimot omaksuivat kirkon opit ja kenties myös joitakin kristinuskon alkeita. Kappadokiassa, nykyisessä Turkissa kasvatuksensa saanut Wulfila käänsi Raamatun goottien kielelle. Yksi vajaa kappale Wulfilan 300-luvulla kääntämää raamattua on jäljellä Upsalassa, Ruotsissa.

Useimmat goottilaiset heimot omaksuivat kirkon opit muodossa, jota Nikean kirkolliskokouksessa 325 nimitettiin areiolaiseksi. Keisarin kannattamaa teologiaa kannatti vain yksi goottilaisheimo, frankit. Kun frankit olivat siirtyneet nykyisen Ranskan ja Saksan välimaastoon, he liittoutuivat Rooman kaupunkipiispan kanssa. Liitto oli molemmille osapuolille tärkeä. Frankkien avulla Rooma sai valtaansa itsenäiset kaupunkiseurakunnat läntisessä Euroopassa, ja frankit saivat paavin kirkon ideologisen tuen pyrkimyksilleen alistaa Euroopan kansat valtansa alle.

Epäpyhä liitto synnytti Saksalais-Roomalaisen keisarikunnan vuonna 800. Sen pääideologin, Augustinuksen, mukaan kirkon ja valtion liitto oli oleva Raamatussa ilmoitettu tuhatvuotinen valtakunta. Siis aivan taivaallinen. Mutta Augustinus oli kirkon, eikä suinkaan kristinuskon profeetta. Ja niin Saksalais-Roomalaisesta imperiumista tuli maanpäällinen helvetti.

Maanpäällinen helvetti ei ollut täydellinen. Sen piirissä asuivat myös Jumalan pyhät ja muut toisinajattelijat, joita frankit paavin käskystä sekä myös omasta halustaan teurastivat ahkerasti. Kansallispyhimykseksi julistettiin Bonifacius, valloitetun maan kelttiläisen kristikunnan hävittäjä. Yksin albigenssiristiretkissä 1200-luvulla tapettiin kirkon omien historioitsijoitten mukaan 500.000 kerettiläistä ja perustettiin inkvisitio jälkihoitoa suorittamaan. Kun Ranskassa 1500-luvulla alkoi ilmaantua taas merkkejä orastavasta kristinuskon esiinmarssista, kirkko ja kuningashuone kävivät uuteen taistoon. Yksin pärttylinyön verilöylyssä Pariisiin kutsuttuja häävieraita tapettiin noin 4000. Se oli tietysti vähän, vainoja jatkettiin maakunnissa. Lopullisesti hugenotit, eli "uskonnolliset" saatiin kaikki hävitettyä Ranskasta vasta vuoteen 1685 mennessä. Mutta sitten Ranskassa ei kristittyjä enää ollutkaan, ainoastaan kuninkaan ja paavin kannattajia.

Paavin orjien kapinat Englannissa ja Hollannissa onnistuivat paremmin. Pian vuosituhannen puolenvälin jälkeen ne olivat vapaita. Myös osa saksalaisalueista ja Kalmarin Unioni Pohjolassa oli irtaantunut Rooman terrorihallinnosta. Parisataatuhatta "uskonnollista" ranskalaistakin oli päässyt karkuun kristittyjen vainoja. Suuri osa heistä muutti Kanadaan ja Englantiin. Englanti lähti nousuun, kuten myös Ruotsi, joka kutsui tsekkiläisen pakolaispiispan Jan Amos Komenskin perustamaan uudentyyppistä koululaitosta maahan.

Ranskan kuninkaan ja paavin orjilla ei ollut hauskaa, ja uskovien lähdettyä he olivat myös jääneet jälkeen muusta Euroopasta. He olivat uskollisesti hävittäneet kristittyjä ja tehneet ristiretkiä paavin käskystä tuhannen vuoden ajan, kun mitta alkoi olla täysi. Kristittyjä ei Ranskassa enää ollut, oli vain katolilaisia. Keisarikin oli katolinen. Mutta koko ajan maassa oli ollut salaseuroja ja juutalaisia, jotka vain odottivat tilaisuuttaan selvittää välinsä kirkon kanssa.

 

Salaseurat täyttävät tyhjiön

Uskovat ovat aina tietäneet onnellisen elämän pelisäännöt, mutta muut ovat joutuneet suorittamaan tutkimuksia. Kirkko oli katastrofi, sen tunnusti jokainen, joka tunnusti tosiasiat. Teologit ja muut filosofit, jotka eivät halunneet turvautua niin yksinkertaiseen asiaan, kuin Jumala, olivat miettineet päänsä puhki (tai tulleet hirtetyiksi, kuten Thomas More), yrittäessään keksi sellaista yhteiskuntajärjestelmää, jossa onnellinen elämä olisi mahdollista kaikille. Sillä kristinuskon paratiisilla oli kielteiset puolensa: siellä ei saanut juopotella, huorata, varastaa eikä tappaa. Tuloksena filosofien uutterasta työstä syntyivät uudet paratiisit, jossa murhamiehetkin pääsisivät toteuttamaan itseään. Paperilla hullujen paratiisit näyttivät hyvältä. Tieteen kehitys näytti tekevän mahdottomatkin mahdolliseksi.

Salaseurojen taistelusuunnitelmat alkoivat olivat valmiit 1700-luvun loppupuolella. Kirkon ja valtion epäpyhän liiton tuhoamiseksi tarvittiin järeitä keinoja. Kirkollisen oikeuden professori Adam Weishaupt (1748-1796) laati ohjelman, jonka pääkohdat ovat:

Filosofit antoivat taustatukea salaseurojen ja juutalaisen rahamaailman hankkeille. Tosin se Ranskassa oli hankalaa, mutta olihan Hollanti ja Englanti nyt vapaita, ja Atlantin toisella puolella ei tapettu edes baptisteja. Ranskalainen Francois-Marie Arouet Voltaire (1694-1778) joutui hakeutumaan uskovien verellä lunastetun Englannin turvaan kohta, kun alkoi kritisoida kirkkoa. Mutta vaikka Voltaire oli nähnyt ja käyttänyt hyväkseen kristityn maailman saavuttamia etuisuuksia, hän hyökkäsi myös Jumalaa vastaan. Pian ranskalaiset alkoivat tappaa toisiaan kuin hullut rotat ahtaassa häkissä.

Weishauptin perustama salaseurojen salaseura Illuminati sai valtaansa Pariisin vapaamuurarit ja kansankiihotus alkoi. Maksetut agitaattorit kulkivat väkijoukoissa mellakoita ja mielenosoituksia järjestelemässä. Toimintaa johdettiin jakobiiniklubeilta. Keksittiin giljotiini, jonka avulla Plaza de Grevellä katkottiin puolen miljoonaa päätä. Järki julistettiin palvonnan kohteeksi ja raamattuja alettiin polttaa. Olisi kai poltettu uskoviakin, mutta niitähän Ranskassa ei enää ollut.

 

Sionismin synty

Vuonna 1798 Napoleon lähti perustamaan Israelin valtiota. Egypti vallattiin ensin. Siinain niemimaan halki vaeltanut 30.000 miehen armeijakunta valloitti Jaffan 07.03.1799. Jerusalemista lähetettiin julistus, jossa Ranska ehdotti juutalaisia palaamaan Israelin maalle. Mutta Englannin laivasto upotti Napoleonin sotalaivat Abukirin taistelussa 20.05.1799 ja myös Israelin valtion perustaminen kariutui. Se ei kuitenkaan estänyt Napoleonin aikeita Ranskan suhteen. Ranskan vallankumous oli muuttumassa yhä selvemmin juutalaiseksi liikkeeksi.

 

Kirkon kurinpalautus

Ja sitten lähdettiin kukistamaan kirkkoa ulkomaille. Italian keskiosan teokratia kaadettiin. Vuonna 1806 yli tuhat vuotta kestänyt Pyhä Roomalais-Saksalainen keisarikunta oli siirtynyt historiaan.

Kun paavi oli saatu kuriin, oli Venäjän vuoro. Olihan se selvä, ettei Moskovan patriarkan tule saada ansaitsematonta hyötyä kilpailijan kukistamisesta. Moskovan jälkeen olikin sitten vuorossa Englanti, reformoitu maa.

 

Taistelu raamattukristittyjä vastaan alkaa

Napoleonin hyökkäys Englantiin oli kuitenkin jo aivan muuta, kuin hyökkäys kirkkoa vastaan. Englantiin hyökättiin, koska saarella oli paljon kristittyjä. Kristityt rukoilivat Jumalaa, ja Jumala auttoi. Suuri eurooppalainen terroristijohtaja voitettiin ja armeija lyötiin.

Ranskan armeijan kukistuminen teki sille itselleen saman, kuin mitä se oli tehnyt paaville. Molemmat joutuivat jatkamaan ideologisella puolella. Salaseurat tietysti jatkoivat sotaa omalla tavallaan.

Vallankumouksen aikaan Yhdysvaltojen edustajana Ranskassa oli Thomas Jefferson. Jeffersonille, Yhdysvaltojen Demokraattisen puolueen perustajalle, Ranskan suuret tappajaiset olivat suurta juhlaa. Vapaamuurarien avulla Jeffersonista tuli myöhemmin Yhdysvaltojen kolmas presidentti. Yhdysvaltojen kaataminen oli kuitenkin jätettävä myöhempään ajankohtaan, sillä lahden taa oli muuttanut niin paljon uskovia, ettei edes Jefferson pystynyt kaikkia konnuuksiaan toteuttamaan.

 

Uusi uskonto

Ranska oli väsynyt sotiin. Kun Ranskassa alkoi taantumukseksi kutsuttu kausi, Illuminati keskitti toimintaansa Yhdysvaltoihin, Englantiin ja Saksaan. Edistykseksi kutsutun saatananpalvonnan pääideologeiksi nousivat juutalainen Moses Hess, Saksan sosialidemokraattisen puolueen perustaja sekä hänen journalistinsa Friedrich Engels ja Karl Mordechai Marx, molemmat juutalaisia.

Hessin opetuslasten ja Yhdysvaltojen avustuksella Venäjän keisarikunta kaadettiin vuonna 1917. Stalin jäi tuhoamaan Venäjää, mutta juutalainen Leon Trotski lähetettiin ulkomaille. Euroopan sosialistijohtajiksi tulivat kuitenkin Mussolini ja Hitler. Hitlerin ja Stalinin sopimuksesta aloitettiin toinen maailmansota. Pääideologiksi jäi Antonio Gramsci, (1891-1937), vaikka hän ei Mussolinille kelvannutkaan. Gramsci kun ajatteli jo tulevia.

Kun näytti selvältä, etteivät salaseurat pääse maailman valtiaiksi Venäjän avulla, perustettiin Yhdistyneet Kansakunnat- niminen valtioiden välinen elin taistelujärjestöineen. Ensi töikseen YK perusti Israelin valtion, sillä sen avulla oli helppo luoda kaaosta. Taistelujärjestöjen, erikoisesti UNESCO:n tehtäväksi tuli julistaa uutta maailmanoppia, utopiaa uudesta uljaasta maailmasta, jossa synnin tekijätkin olisivat onnellisia.

Venäjän kokeilu oli vuoteen 1991 mennessä osoittanut, että elämä hullujen paratiisissa ei ole kivaa. Hävitystyö oli kyllä sujunut melko hyvin, mutta uutta uljasta yhteiskuntaa ei vain syntynyt. Rautaisten kulissien takana oli "huonosti meikattu helvetti". Sen tuella Kiina oli tullut sosialismin piiriin, kuten myös kymmenet muut valtiot, mutta samat riesat oli niilläkin. Mutta olihan vielä Yhdysvallat, ja muutama Euroopan maa, joita edistykselliset voimat nyt kävivät voimalla valloittamaan.

 

Vanha Eurooppa syntyy uudestaan

Toisessa maailmansodassa Ranska oli vielä Saksan johdateltavana, mutta sodan jälkeen Rankan ja Saksan yhteistyö tiivistyi. Frankit halusivat takaisin entisen loistonsa. Saksassa unelmoidaan yhä vielä siitä vanhasta Euroopasta, Das Alte Europe, jonka valtiopäivien päätöksellä 1529 kaikki baptistit määrättiin tapettavaksi ilman inkvisition tekemää esitutkintaa. Frankkien poliittinen johto on kauan tehnyt lujasti työtä niin Ranskassa kuin Saksassakin entisen haaveen eteen. Kirkkoa tosin ei enää tarvita, sillä sosialistit ovat osoittautuneet yhtä tehokkaiksi kristittyjen vainoajiksi kuin kirkkokin.

Suomen entinen pääministeri, nykyinen eduskunnan puhemies Paavo Lipponen väitti, ettei joku tai jotkut vielä tiedä millaiseen Unioniin me olemme liittyneet, mutta ei kertonut hänkään. Siitä on kuitenkin kerrottu Raamatun profetioissa ja niin kauan kuin minä olen asiaa seurannut, on profetiaa "kymmensarvisesta pedosta" tulkittu siten, että se on Euroopan Yhdysvallat. Sillehän on ennustettu loistavaa tulevaisuutta, maailman herruutta suorastaan, mutta vain kolmen ja puolen vuoden ajaksi.

Kirkon ja sosialismin tärkeimpänä tehtävänä on ollut kristinuskon hävittäminen. Kirkko nimitti uskovia lahkolaisiksi ja kerettiläisiksi ja poltti heitä (meitä) roviolla tai teki ristiretkiä uskovia vastaan, mikäli uskovia oli paljon. Sosialistijohtaja Nikita Hrutshev lupasi näyttää viimeisen papin televisiossa, ja Ranskassa ja Belgiassa koulutuksensa saanut sosialistijohtaja Enver Hoca kertoi, ettei Albaniassa ole ainuttakaan kristittyä.

Venäjän ja Albanian kaaduttua, Ranska on taas pyrkimässä kristinuskon vastaisen taistelun johtoon, sillä Kiinasta siihen ei ole. Kommunistihallinnon kovista otteista huolimatta Kiina on kristikunnan etulinjassa noin sadan miljoonan kristityn voimin. Kiinan ja Ranskan pyrkimykset näyttävät kulkevankin hyvin samaa tahtia, vaikka Ranskassa uskovia on vain nimeksi. Työnjako näyttää selvältä: Kiina tuhoaa omiaan, ja Ranska suorittaa saatanalle palvelusta lähettämällä kristinuskonvastaisia lähetyssaarnaajia ympäri maailmaa.

Ranskan sosialistit käyttävät sekä uskovista, että kirkollisista nimitystä "sectes", lahkot. Samaa leimaa käytetään jopa täysin kristikunnan piiriin kuulumattomista uskonnollisista ja ideologisista yhteisöistä, jolleivät nämä satu olemaan sosialisteja. Uskonnolliselle ja henkiselle terrorille Ranska pyrkii antamaan laillisuuden leiman. Lainsäädäntötyö on käynnissä, ja sen tuloksista on tihkunut tietoa, vaikka Raamatussa "laittomuuden salaisuudeksi" nimitettyä työtä ei-uskovien media paljon mainostakaan.

Vuonna 1995 Ranskan kansalliskokous perusti komitean tutkimaan lahkoja. Vuonna 1996 komitea sai aikaan luettelon, jossa vaarallisiksi luokiteltiin kaikkiaan yli 170 lahkoa. Ministeriöidenvälinen lahkojen vastainen taistelujärjestö MILS perustettiin 07.10.1998. Kansalliskokous hyväksyi lahkojen vastaisen lain kesäkuussa 2000, ja toukokuussa 2001 Ranskan senaatti hyväksyi sen hieman kaunisteltuna. Toukokuun 30. päivänä 2001 laki hyväksyttiin taas kansalliskokouksessa jonka jälkeen Ranskan sosialistinen presidentti allekirjoitti sen 12.06.2001.

Ranskan laki on nimellisesti suunnattu vain "lahkolaisia" vastaan, mutta sosialistien retoriikka ei petä ketään. Lain varjolla voidaan lakkauttaa mikä tahansa järjestö ilman painavaa, konkreettista syytä. Ranskan katoliset ja protestanttiset kirkonmiehet reagoivat heti. Pääministeri Lionel Jospinille 22.05.2001 osoitettu kirje ei saanut paholaisen mieltä suoristettua, mutta ovatpahan ainakin yrittäneet. Jos se nyt kenenkään mieltä lämmittää.

Ranskassa voimaantullut laki näyttää olevan jopa sosialistien itsensä laatimien lakien ja sopimusten, kuten ihmisoikeuksien julistuksen vastainen. Ristiriita on kuitenkin näennäinen. YK:n julistuksessa luvataan kyllä omantunnonvapautta, sananvapautta ja kokoontumisvapautta, mutta saman julistuksen kohdassa 29 kerrotaan, että nämä vapaudet ja oikeudet koskevat vain niitä, joiden päämäärä on sama kuin YK:n päämäärät. Ranskan laki osoittaa, että mitään välimaastoa ei ole olemassa. Ranskan politiikan taustavaikuttaja ei ota suojelukseensa Jumalan suojattia, joka kieltäytyy kääntymästä pois Jumalasta. No, eihän Jumalakaan ota suojiinsa saatananpalvojia, muuten kuin uskon tunnustuksen ja kääntymyksen kautta.

 

Solana Napoleonin saappaissa

Napoleonin keskenjäänyttä työtä nykyisin jatkaa Euroopan Unioni. Liikkeen näkyvimpänä keulahahmona on ollut Javier Solana, Israelin rauhansuunnitelman, NATO:n rauhankumppanuusohjelman ja muiden "rauhanprosessien", kuten EU:n militarisoimisen kiistaton johtaja. Javier Solanan neuvottelema Israelin ja EU:n välinen assosiaatiosopimus allekirjoitettiin 20.11.1995 Espanjan toimiessa EU:n puheenjohtajamaana. Viikkoa myöhemmin Solana aloitti Barcelonan prosessiksi kutsutun Välimeren alueelle suuntautuvan ristiretkensä. Joulukuussa 1995 Solanasta tehtiin NATOn komentaja. NATO:n pääsihteerin hommat Javier Solana Madariaga vaihtoi 18.10.1999 EU:n Turvallisuuskomissaarin tehtäviin. Viikkoa myöhemmin Solanasta tuli myös EU:n ydinvaltioitten muodostaman Länsi-Euroopan Unionin pääsihteeri.

 

Ideologinen rintama

Ranskan valtio rahoittaa kristinuskon vastaista kansainvälistä lähetystyötä. Kirkon ja valtion ero sosialistimaissa tarkoittaa sitä, että valtio on sodassa kristittyjä kansalaisiaan vastaan ja vie samaa oppia myös ulkomaille. Taistelevista matkasaarnaajista ainakin Jean Defay on käynyt Helsingissä, mikä selviää MILSin raporteista. Mutta koska MILS (Mission interministérielle de lutte contres les sectes) nosti hankkeillaan kunniallisten ihmisten karvat pystyyn kaikkialla maailmassa, muutettiin sen nimi 28.11.2002 annetulla asetuksella. Uusi nimi on nyt MIVILUDES. Sen toimintatavat muistuttavat yhä enemmän neuvostoliittolaisten KGB:n alaisen uskontoasiainvaltuutetun touhuja.

Euroopan Unioni on laatimassa perustuslakia ranskalais-saksalaisen sosialismin tarpeita varten. Euroopan kulttuuriperinnöksi tarjotaan roomalaista ja kreikkalaista kulttuuria ja valistusajan filosofiaa. Kirkko on jätetty pois, mutta se ei muuta mitään. Roomalaiset syöttivät ihmisiä leijonille huvikseen. Kreikkalaiset filosofit perustivat kirkon, ja kun se oli perustettu, alkoivat kristittyjen vainot Jumalan nimissä. Valistusajan filosofit ovat tämän perinteen jatkajia, sillä tapetulle on yks hailee, onko murhaaja pappi vai puoluesihteeri. Yksin 1900-luvulla maailmalla murhattiin noin 120 miljoonaa siviiliä. Suurimpia murhaajia olivat valistuneet illuminatit pyöveleineen, jotka murhasivat noin 90.000.000 ihmistä rauhan aikana, ja sodissa rapiat päälle.

Euroopalla on kammottava menneisyys kaikkien ihmisyyttä vastaan suoritettujen rikosten kotimaana. Viimeiset kaksisataa vuotta nämä rikokset on tehty valtaosin sosialismin nimissä, mutta myös humanismia on käytetty verukkeena. Valvovia kristittyjä kehoittaisin tutustumaan Ranskan ja muiden EU-maiden saatanallisiin suunnitelmiin. Hakumoottoriin voi kirjoittaa esimerkiksi nimet Picard, Langlais, Jospin tai Guigou. Englanninkielisessä maailmassa laista käytetään nimiä Picard Law ja Anti-Cult Law. Kammottavan menneisyyden kruunuksi Ranska rakentaa maailmalle helvetillistä loppua, Endlösung, yhdessä Saksan rinnalla. Tästä viimeisestä taistosta Jeesus sanoi nasevasti:

Valtakunnan evankeliumi tulee saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu. Matt 24:14.

Media uutisoi, että ranskalaiset ovat kieltäneet huivin käytön koulussa. Tarkkaan harkitulla tempulla saadaan huivikiellon vastustajat leimatuksi turhan niuhottajiksi ja samalla tukea Weishauptin suunnitelmille kaikkien uskontojen korvaamiseksi paholaisen diktatuurilla. Mutta huivikieltoon olisi toki ollut oikeakin lääke: koulupakko pois. Mutta silloin olisikin kärsinyt Weishauptin ohjelman se kohta, jonka mukaan lapset on pantava pakkokouluun indoktrinoitaviksi paholaisenvallan tarpeita varten.

Ole valmis!

 

Takaisin Osmon kotisivulle