[Made with Cascading Style Sheet] Etusivu [Made with Cascading Style Sheet] 2004 [Made with Cascading Style Sheet] 2005 [Made with Cascading Style Sheet] 2006 [Made with Cascading Style Sheet] 2007  


Kuolema-Hölkkä vuonna 2004

Kuolema-Hölkkä järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2004. Vastaavana toteutta-jana on ollut Uusikylän Yhdistys ry:n johto-kunta. Itse tapahtumaan sitten ottikin osaa koko kylä, joko osallistumalla toimitsijana tai itse hölkkään.

Odotukset ylittyivät

Vuonna 2004 järjestäjät odottivat ja toivoivat 100 osallistujaa. Odotukset ylittyivät, sillä hölkkääjiä oli kaiken kaikkiaan 205. Näin isoon määrään ei osattu varautua, sillä ennakkoon ilmoittautui vain hiukan yli 40 henkilöä. Odotetusta suuremmasta osallistujamäärästä johtuen numerolaput loppuivat kesken sekä ilmoittautuminen ja lähtö viivästyivät, tosin vain 20 minuuttia. Myös tuloksia saatiin odottaa odotettua kauemmin, mutta loppujen lopuksi kello 21.15 viimeinenkin palkinto saatiin jaettua.

Myös muuta ohjelmaa

Kesä 2004 oli sateinen, mutta Kuolemaan oli saatu tilattua lämmin, aurinkoinen sää. Tapahtuma oli nimenomaan juoksutapahtuma, mutta muutakin löytyi. Kylän omat pelimannit viihdyttivät yleisöä haitarinsoitolla oman juoksunsa lomassa. Esko Viskarin huumorintäyteinen kuulutus kirvoitti hymyn monen huulille. Kylän naiset hoitivat ammattitaidolla grilliä ja kioskia, mistä sai kohtuuhintaan makkaraa, vohveleita, kahvia, mehua ja muuta purtavaa. Juoksijat osallistuivat arvokkaiden tavarapalkintojen arvontaan, mutta myös yleisöllä oli tilaisuus ostaa arpoja paikan päältä. Halukkaat saivat myös koettaa onneaan Markkina-tikassa. Kylän kauppa K-Extra Pitkänen palveli tapahtuman loppuun saakka.

Makkara maistui niin perheen isommille kuin pienemmillekin.

Makkara maistui niin perheen isommille kuin pienemmillekin.

 

 
  Tuotteet [Made with Cascading Style Sheet] Vieraskirja  
www-sivut:Päivi Kantonen
muokkaus: Tapani Kotanen